۱۳۸۹ آبان ۲, یکشنبه

اولین ترشی خواب های نقره ای


تا حالا طرز تهیه غذا توی این وبلاگ ننوشتم، ولی چون خانم نرگس زیر یکی از پست های قدیمی کامنت گذاشتن و طرز تهیه ترشی که توش جوانه باشه رو خواسته، منم برای اولین بار طرز تهیه یه ترشی رو توی وبلاگم می نویسم . (متاسفانه عکسی از این نوع ترشی ندارم چون پارسال درستش کردم و تموم شده)
موادی که باید تهیه کنین این هاست ( مقدار مواد رو به سلیقه ی خودتون انتخاب کنین ) :
قارچ ریز دکمه ای
فلفل دلمه ای ( بهتره از تمام رنگ های فلفل دلمه ای استفاده کنین تا ترشی خوش رنگ بشه)
بادمجون
کلم چینی (قبلاً ها به کلم اوشینی معروف بود.)
هویج
زیتون هسته کشیده
جوانه گندم ( خودتون می تونین درست کنین از سوپر مارکت ها هم می تونین تهیه کنین.)
سبزیجات معطر ( نعناع، ترخون، مرزه و گشنیز، و البته هر سبزی که ممکنه از بو و طعمش لذت ببرید)
تخم گشنیز، پودر زنجبیل، گلپر، سیاه دانه، نمک و فلفل سیاه
سیر، موسیر و پیاز
سرکه و روغن زیتون


برای اینکه رنگ قارچ ها ثابت بمونه بهتره یک تا دودقیقه توی سرکه سفید رقیق بجوشه. قارچ ها باید ریز باشن اگر درشت باشن و تکه بشن بعد از اون که یه مدتی توی ترشی می مونن شل می شن و مزه ی خوبی ندارن.
فلفل دلمه ای و بادمجون رو باید کمی کباب کرد، البته نباید بادمجون ها اونقدر کباب بشن که بپزن و شل بشن، فقط به قدری که بوی کبابی بگیرند. هویج رو هم چند دقیقه باید جوشوند. بعد بادمجون و فلفل و کلم چینی و هویج رو باید خرد کرد، به سلیقه ی خودتون می تونین خردشون کنین، یا نگینی خرد بشن یا به شکل نوار های پهن. زیتون ها رو به سلیقه خودتون کامل نگه دارید یا خرد کنید.

سبزیجات معطر، سیر، موسیر و پیاز ها رو بعد از اون که شستین و خوب خشک شدن باید خرد کنین.
سبزیجات رو با پودر تخم گشنیز، پودر زنجبیل، گلپر، سیاه دونه، نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط می کنیم و بعد همه ی موادی که حاضر کردید ( قارچ، فلفل دلمه ای، بادمجون، کلم چینی، هویج، زیتون و جوانه گندم) رو با سبزیجات مخلوط کنین و توی شیشه بریزید ( ترجیحاً از ظرف پلاستیکی استفاده نکنین) به نحوی که یک سانت بالای مواد فضای خالی مونده باشه، روی مواد داخل شیشه سرکه بریزید و کمی روغن زیتون. سرکه باید روی همه ی مواد رو بپوشونه.
چون داخل مواد این ترشی، زیتون و روغن زیتون هست باید از ابتدا داخل یخچال نگه داری بشه.
پ.ن1. می شه به جای جوانه گندم از هر جوانه ی دیگه ای هم استفاده کرد.
پ.ن2. می تونین برای خوش عطر شدن ترشی از رنده ی پوست لیمو ترش استفاده کنید و کمی آب لیمو هم به مواد ترشی اضافه کنید.

۷ نظر:

لیلا+ گفت...

این واحد عملیه ها!!! تئوری نیست.
حالا کی بیایم بخوریم؟

Unknown گفت...

شما تشریف بیارین هر وقت دوست دارین، ولی الان سه مدل دیگه ترشی امسالی داریم و در خدمتتون هستیم. ;)

Azam گفت...

من که عمرن بتونم اینو درست کنم :)

Unknown گفت...

اون قدرام سخت نیست، ضررش شیش هفت هزار تومنه که بری خرید کنی و بیای امتحان کنی. به نظر من جمعه که تعطیله بشین امتحان کن.

هفته(هفت)بیجار گفت...

به به بلاخره پست های کاربردی هم گذاشتین.....

Kimia گفت...

طرز تهیه قورمه سبزی در 3 ساعت رو هم بنویس برای دوستان...

Taurus گفت...

آخر با استار فروت ترشی درست کردی ؟:دی